Urbano i tradicionalno. Moderno, a domaće. Mojo i Buža!

Ima nešto u tim genima, u načinu odrastanja i načinu života. Ima nekakav, sitni spektakl u dalmatincima sto ih čini, takvima kakvi jesu, drugačijima. Ima nešto neodoljivo u energiji koju nose, i koju prenose na okolinu. Možda je to slana krv, tko će ga znati.

Takvi ljudi, su danas otvorili Mojo i Buža bar u srcu Zagreba, samom centru zemlje i usuđujemo se reci otvorili novo poglavlje pristupa ugostiteljstvu.

Njihova imena su Goran Lović i Marin Levaj i imaju svima vama, nešto za reci. Imaju podijeliti nevjerojatnu priču.
Urbano i tradicionalno. Moderno a domaće. Ako njih pitate ništa lakše.

Ima li sto ljepše nego li imati mjesto na kojem možete jesti domaće, prirodno uzgojeno iz domaćih opg-ova diljem zemlje. Može li obrok biti kvalitetniji od tog. Može. Ako vam ga pripreme i serviraju na najmoderniji način po svjetskim standardima najfinijeg kulinarstva.

Treba li vam još ijedan razlog za posjetiti Mojo, ima li potrebe da i dalje nabrajamo sva čuda koja su dva dalmatinca napravila gradeći ovu priču. Ma nema. Naravno da nema. Jednostavno morate, već sutra posjetiti Mojo. Morate. A onda nam se možete zahvaliti sto smo vam otkrili naše omiljeno mjesto u gradu. Gdje smo doma.

Mi smo još iz onih vremena kada se kvaliteta cijenila. I kada je osobnost bila najvažnija. Ako ste i vi iz tih vremena, napokon smo došli na svoje.

Poseban doprinos cijeloj priči svakako donosi dalmatinski mentalitet, polako ali temperamentno. Spontano s puno ljubavi. Po domaći. Tako da se svatko osjeća kao u svom dnevnom boravku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *