Katarina Pokrivač: Najveći blagoslov je ostvariti sebe!

Danas nam u goste dolazi posebna gošća da bi s njom popričali, za mene, o posebnoj temi. Prije nego sam je kontaktirala, danima mi se u glavi vrtjelo koga posjesti s druge strane maila i donijeti priču o Mljetu, ali onakvu kakvu realno većina nas živi, ljeti Mljet, zimi kontinent. Zelja mi je bila ugostiti mladog, uspješnog, ostvarenog čovjeka, logično da je izbor pao na Katarinu Pokrivač.

Mljećanka i Zagrebačka, s boravištima diljem svijeta, ali o svemu tom čitajte u nastavku;

Za početak, Mljet ili Zagreb?
Mljet po ljeti a ostala doba godine Zagreb !

Gdje je zahtjevnije živjeti, na otoku ili velegradu?
Mislim da na otoku ! Mislim da je zimi jako dosadno za mlade ljude jer nažalost ne postoje nikakve društvene atrakcije kao naprimjer u Zagrebu ! Nedostatak je da ima doktora ali opet sta god ti se sa zdravlje desi a da je malo zahtjevnije moraš u Dubrovnik !

Živjela si spletom okolnosti u vise gradova, koji od njih bi izdojila kao najdraži?
Ja sam se rodila u Minhenu , ali meni je nekako najdraži grad od svih Zagreb ! Uvijek gdje god sam bila i Zagreb sam se voljela vratiti na par dana !Ali mi je Monaco bio nekako najdraži

A koji kao najmanje po tvom gustu?
Ma ne bi znala koji mi je bio najmanje drag svi su nekako imali nešto sta mi je bilo drago ali možda bih rekla Salzburg Austrija !

Tvoji na Mljetu se bave turizmom, koliko je taj posao zahtjevan i koliko je tebe definirao u odnosu s ljudima?
Turizam i ugostiteljstvo je djelatnost u kojem je na prvom mjestu čovjek te je bavljenje istom nedvojbeno utjecalo na cijelu moju obitelj. U goste su nam dolazili različiti živopisni ljudi iz raznih krajeva svijeta, svaki sa svojom pričom pa tamo nikada nije dosadno. Otok Mljet zapravo je mali komadić raja i boravak ondje je uistinu usrećio svaku osobu koja je tamo boravila. Zato moram zaključiti da je svaki gost koji nam je došao u posjet obogatio naše živote.

Što ti s Mljeta posebno nedostaje u Zagrebačkoj svakodnevici?
Pa nekad mi u Zagrebu fali onaj mir i ona Tisina s Mljeta tamo čovjek stvarno može odmoriti dušu ! I fali mi domaći kozji sir koji mi meni jedna draga teta uvijek napravi pa sad i čak pošalje po nekome tako da kad se zaželim imam ga 🤪

Gdje se vidiš za 10 godina, Mljet, Zagreb ili nešto treće?
Pa rekla bih Zagreb ali nikad neznanš sta život nosi.

U kojem gradu bi, kada bi imala mogućnosti voljela živjeti?
Trenutni bas živim di hoću možda se promjeni i to jednog dana

Gdje nikako ne bih željela živjeti?
Bila samu Turskoj bilo mi je lijepo ali mislim da nikad ne bi tamo mogla živjeti falila bi mi Hrvatska a ne bi vise ni mogla u Njemačkoj živjet gdje sam zivila 20 godina.

Mlada si ,lijepa, ostvarena zena, koliko je to danas, u Hrvatskoj blagoslov, a koliko prokletstvo?
Bilo kakvo ostvarenje kroz koje bilo koja žena, pa tako i ja, osjeća sreću, bilo u Hrvatskoj, bilo u svijetu je uvijek blagoslov.

Za žensku publiku, odaj nam jednu tajnu dobrog izgleda?
Ono sto ste svi već ćuli dosta puta : dosta sna , pit puno vode , ne lec sa sminkom na spavanje – NIKAD i stavljati zaštitni faktor na lice i zimi ljeti

Bez kojih beauty tretmana ne bih mogla zamisliti zivot?

Ja ne mogu bez razno raznih tretmana kod Dr. Ivane Nole , kad god imam neki problem sa kozom odem kod nje na neki tretman bio to piling ili ciscenje ili neka hidratacija ali to je nešto ne čega ja ne mogu ! I Micelarna voda od Bioderme i krema za lice od Academie.

Na pusti otok bi ponjela?

Ponijelaaa bih aparat za kavu i svoju kćer Niku vise mi ne treba !.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *